Fotótanfolyamok

10 hozzászólás


Németh Kata
július 13, 2023 at 2:14 du.
Reply

„Százszorszép mesés éjjel, csodás varázs,
Hold alatt tűz, Nap alatt izzó parázs.”

9 éve forgatom ugyan azt a fényképezőgépet a kezemben, de koránt sem mondhattam, hogy minden „porcikáját” ismerem. Még most sem 😅, de pár hónapja elkezdtünk egy kicsit másképp ismerkedni.
Újra „randiztunk”, én és a gépem… 🤣

Köszönöm Barbi, hogy megmutattad, hogy tud „megállni az idő”, vagy épp „megmozdulni”, és hogyan lesz az egészből egy igazi ZEN! 💫

Különleges perspektívák, hajnalig nyúló fotózás az éjszakában 🤭, kúszás, mászás, színek, fények, hangulatok.

Imádtam minden pillanatát, és a Csapatot! 🫶
Folyt. köv.

Köszönök mindent! (A 25 éve 🫢😱 tartó barátságot is! 🥰)

Szeretettel ajánlom mindenkinek 📍 Goda Barbara Fotóstúdió

Ja és a „randi” eredménye:
I 🖤 my Nikon 🤟😁📸🤩  goda.barbara
  július 20, 2023 at 3:41 du.
  Reply

  Nagyon örülök Kata, nekem is nagyon jó volt, hogy ott voltál a tanfolyamokon, tudtam, hogy őszintén elmondod a véleményedet! Rengeteget fejlődtél és öröm volt nézni, ahogy minden más, probléma vagy gond tovaszáll és csak a fényképezésre figyeltek, tényleg zen pillanatok voltak, nekem is sokat adott minden egyes alkalom! Én is köszönöm a barátságodat (is) és további szép fényeket neked!

Krisztina
július 20, 2023 at 5:53 du.
Reply

Mióta véget ért a tanfolyam ,gondolkodom ,hogy tudnám legjobban megfogalmazni mit is kaptam tőletek.Igazából nem tudom….
Csak azt hogy a legjobb döntés volt belevágni.Fiatalon is kacérkodtam a fotózás gondolatával ,de úgy tűnik most jött el az ideje.
Minden újabb megszerzett tudás egy új sikerélményt hordozott magában ,nem mellesleg olyan társaságban ,ami még hozzáadott valami pluszt.
Barbi elhivatottsága magával ragadó, és ahogy telt az idő és gyűlt a tudás egyre több dolgot kezdtem úgy látni, mint ő.Ajánlom mindenkinek aki szeretne igazi kikapcsolódást .Mert ez az …csak repülnek az órák és mindig szembejön még valami.Hosszan lehetne sorolni mi mindent kaptam, de csak annyit szeretnék írni ,hogy köszönöm!!!!  goda.barbara
  július 25, 2023 at 7:43 du.
  Reply

  Nagyon jó döntés volt, sosem késő semmihez sem, amit az ember igazán szeretne! Mindig minden a maga idejében jön, amikor készen állunk rá!! Büszke vagyok nagyon rád! Hihetetlen mennyit fejlődtél, mennyi minden szépséget észreveszel magad körül! Szép fényeket!

Botló Szelina Mirtill
július 25, 2023 at 7:07 du.
Reply

Életem egyik legjobb döntése volt, hogy végre belemertem vágni abba amit gyerekkorom óta szerettem volna!🥰 Csodálatos embereket ismerhettem meg a tanfolyam alatt! Barbinál jobb oktatót nem is tudnék ajánlani, akinek van türelme, aki bátorít, bíztat és nagyon jól tanít. Minden óra ami volt villám gyorsan eltelt, sokat nevettünk és beszélgettünk. Rengeted mindent tanultunk a kezdő és középhaladó tanfolyamon. A gyakorlati órák remek hangulatba teltek és akkor ismertük meg igazán a gépeink használatát. Bízom benne, hogy majd a haladó tanfolyamban is tudom folytatni a tanulást🥰 ❤️  goda.barbara
  július 25, 2023 at 7:41 du.
  Reply

  Nagyon-nagyon örülök, hogy eljöttél! Nagyon sokat fejlődtél és remélem az önbizalmad is! Merj kreativkodni, mert nagyon ügyes vagy! Szép fényeket! 🙂

Németh Stefánia
július 28, 2023 at 6:58 du.
Reply

Imádtam Barbi fotótanfolyamán részt venni és segíteni a tehetséges, leendő fotósokat, akik egytől egyig értékes, motiváló, fantasztikus emberek. Öröm volt Benneteket megismerni, és együtt dolgozni! Büszke vagyok rátok! 🥰 Remélem lesz még Veletek közös élményem!
Goda Barbara Fotóstúdió gratulálok a sikeres tanfolyamhoz, nagy örömömre szolgál, amiért segítségedre lehettem. Büszke vagyok Rád, fantasztikus vagy a szakmádban és imádok Veled minden alkalmat, amikor csak fotózásra megyek Hozzád! Kívánok még kétszer ennyi sikert Neked! ❤️  goda.barbara
  július 28, 2023 at 7:08 du.
  Reply

  Köszönöm Stefi! Nagyon ügyes modell voltál! Köszönöm a kedves szavaidat! A csapat is nagyon kedvel! Várunk szeretettel a kiállításukon augusztusban! 🙂

Csiki Gábor
július 30, 2023 at 5:01 du.
Reply

Kamasz koromban kezdtem foglalkozni autodidakta módon a fotózással , fekete-fehér negatívok előhívásával, nagyításával. Ahogy telt -múlt az idő hol nagyobb, hol kisebb intenzitással fotózgattam, ha az időm engedte, próbálva követni a technikai fejlődést Nemrég jutottam odáig, hogy egy komolyabb kategóriás belépő szintű gépet szerezzek be és mit ad Isten ekkor jött velem szembe Goda Barbara fotográfus hirdetése egy kezdő fotóstanfolyamról. Úgy döntöttem jelentkezem, aminek utólag nagyon-nagyon örülök. A több éves amatőr tapasztalatokat sok-sok információval, gyakorlati tudással tudtam bővíteni, miközben új kellemes ismeretségekre tettem szert. Amit sajnálok, hogy a közép-haladó tanfolyamon nem tudtam részt venni, de tervezem a pótlását. Akit érdekel a fotózás, annak szívből tudom ajánlani ezt a tanfolyamot. Köszönöm Barbara a hasznos órákat!Soós Károly
augusztus 1, 2023 at 1:15 du.
Reply

Valahol nagyon mélyen mindig is szerettem fotózni, de most már kezdem tudni is, hogy hogyan is kell jó képeket csinálni. Vannak szabályok, amik ugyan nincsenek kőbe vésve, de illik őket tudatosan szem előtt tartani, hogy alkalom adtán természetesen szintén tudatosan át is lehessen őket hágni.
Barbitól kapott szemléletnek hála teljesen más szemmel látom a világot. Nem azt mondom, eddig is feltűntek olyan részletek, amik mellett adott esetben nap mint nap elmentem, de egyszer csak jött a JÉ élmény. Na ez olyan szintre fejlődött bennem, hogy nagyon sokszor igazán fáj, amikor nincs a kezem ügyében a kamera, hogy alkossak valami megfoghatatlanul maradandót a pillanatból, ami ott van előttem, látom, szemeim előtt megjelenik már a kép is…
Sok-sok évvel ezelőtt egy távoli galaxisban vettem egy bridge gépet, amivel már akkor azt terveztem, hogy szuper képeket csinálok. Hát nem így történt. Még a teljesen automata módban sem születtek olyan képek, amikre azt mondhattam volna, hogy jók. A félautomata, vagy manuális mód a fotózási tudás híjján szóba sem jöhetett.
Biztosan el lehet sajátítani sok mindent autodidakta módon, vagy a jutyubot nézve. Viszont egyrészt az ember elég gyarló (na jó most csak magamra vonatkoztatva:), hogy ne csinálja olyan lendülettel, mint ahogy egy képzés keretein belül csinálná. Másrészt, ha hozzá hasonló emberekkel közösen szippantja magába a tudást, akkor az egy hatalmas motivációt ad.
Pár éve úgy döntött egy már nagykorúnak számító 350D, hogy mellettem marad, hátha tudunk közösen valami jót csinálni. Na ehhez kellet még pár váratlan fordulat. Hogy összefussak Barbival, akit addig nem is ismertem és megkérdezzem, hogy tudunk-e valamikor beszélgetni egy kicsit a gép használatáról. Amire az volt a válasz, hogy hamarosan indul egy tanfolyam… a többit meg már sejtitek.
Nahát azért tudom mindenkinek bátran ajánlani ezt a Fotóssulit, mert itt minden tudást közérthető formában kaptunk meg ahhoz, hogy elfelejthessem a gép automata módját. Én tudjam meghatározni, hogy mit és hogyan akarok megörökíteni!Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük