Rólam

Fotózás a szenvedélyem

Goda Barbara 

Végzettségem fotográfus és fotótermék kereskedő.

Fő területeim: porté, család, esküvő, gyerekek, páros, üzleti, rendezvény, családi rendezvény (keresztelő, elsőáldozás, ballagás), étel, tárgyfotózás, óvoda, iskola.

Az időt szeretném megállítani, megörökíteni, lefényképezni. Hiszen minden változik örökké körülöttünk és sosem lesz még egyszer ugyanolyan.
Imádok fényképezni, megörökíteni a múló pillanatokat, ugyanakkor kihozni belőlük a maximumot.

Mindig is érdekelt a fényképezés. 2016-ban szereztem szakképzettséget Budapesten, azóta a fényképezés szerves része az életemnek. 2017-ben nyitottam meg a fotóstúdiómat Mosonmagyaróváron.

Készültek képeim többek között a burgenlandi Neusiedler Seeben a Bauwelt Kock rendezvényein, katalógusaiba, a Sziluett Mozgásstúdióban Mosonmagyaróváron, portré, bemutató és rendezvényeken, , az Mgeneral Invest – Fe-Ge 2006 Kft.-nek különböző projektjeikben és rendezvényeken, a jánossomorjai óvódákban, mosonmagyaróvári Egyesített Bölcsődék Intézményében, mosonmagyaróvári Bóbita óvodában és még számos rendezvényen és intézményben.

Több csoportos fotókiállításon is részt vettem és 2017-ben egyéni kiállításom is volt Mosonmagyaróváron a Fehérló Közösségi Házban. 2020-ban sikerült bekerülnöm a Magyar Fotóművészek Világszövetségébe, ami óriási megtiszteltetés.

Mindig is az volt a vágyam, hogy egy olyan munkahelyem legyen, amely örömet okoz nekem, de ugyanakkor boldoggá is teszi az embereket.

A fényképezés abszolút szenvedélyem, örömmel és hálával tölt el.